10.4.2012

Karitsan sisäfile

Pääsiäinen oli aivan mahtava. Pieni loma tuli niin tarpeeseen, vaikka tosiasiassa olen lomaillut jo muutaman kuukauden. Ruokapuoli oli mitä parhain pitkästä aikaa. Tässä vähän kuvia siitä. Herkullista ja yksinkertaista, vaikkei ehkä siltä kuulostakaan. Simply the best.

Karitsan sisäfilettä
Paistettuja perunoita
Salaattia
Tsatsikia (ei kuvassa)
Mätiä (Kasvatussiika)
Ruisleipää

Sisäfileen valmistus:
Poista fileistä kalvot. Paista pannulla haluamaasi kypsyysasteeseen ja mausta suolalla ja pippurilla.

Perunat:
Paista pilkottu sipuli pannulla ja lisää jo keitetyt ja lohkoiksi leikatut perunat pannulle ja paista molemmin puolin, kunnes kullanruskeita. Mausta suolalla ja pippurilla. 

Mäti:
Puhdista ja valuta mäti. Hienonna sipuli ja sekoita mädin kanssa. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Vatkaa kerma kuohkeaksi ja lisää oman makusi mukaan, miten kermaista siitä haluat.

Kaunis kattaus ja kirkkaat keväiset värit. Hyvä ruoka ja hyvä mieli ja ennen kaikkea hyvä seura ovat onnistuneen aterian perusta ainakin itselleni.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti